Despre Proiect

 

swissro-horizontal-cmyk

Titlul proiectului: Armonizarea standardelor de formare profesională în domeniul intervenției în psihotraumă prin cooperare elvețiano-română

Perioada de implementare: Ianuarie 2015 – Ianuarie 2017

Scop: dezvoltarea și acreditarea unui program de formare profesională în domeniul traumei prin cooperare elvețiano-română pentru specialiștii în sănătate mintală din România.

icar

Obiective specifice:

  • cresterea competentei profesionale a specialistilor ICAR prin formare, schimburi de bune practici si transfer de expertiza cu omologii lor elvetieni (de la Asociatia Pluriels);
  • infiintarea si dezvoltarea unui program elvetiano-roman de formare profesionala pe trauma pentru specialistii in sanatate mintala din Romania;
  • promovarea programului elevetiano-roman de formare profesionala la nivel national si rularea unui curs-pilot cu 20 de specialisti din Romania.

Finanțator: Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Buget: 211.070 CHF din care valoarea co-finanțării din partea Elveției este de 189.770 CHF, iar 21.300 CHF reprezintă contribuția partenerilor (Fundația ICAR și Asociația Pluriels).

Pentru a vizualiza calendarul activităților, click aici: Plan de activitati RO.

Pentru rezultatele așteptate ale proiectului, click aici: Rezultate asteptate RO.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elveţiano-Român, vă invităm să vizitaţi http://www.swiss-contribution.ro şi www.swiss-contribution.admin.ch/romania.